Memento: kombinacija

Znali smo da imamo ograničen rok trajanja. To nas nije sprečilo da se zaljubimo.

Na žurci je bio pored rakije – naravno da smo se upoznali. Bežala sam od njegovih poljubaca i pogrešno upamtila kako da ga nađem na fejsu, ali smo se pronašli. I otišli na doručak. Pa na kafu. Koju ne pijem. Učio me je da igram PES, pravila sam mu društvo u kupovini i obilaženju tržnih centara, gledali smo satiričnu emisiju njegovog imenjaka. Odgledali smo i ozbiljan film, bez pauza, i provalili ga iz prve. Njegova soba je bila moja oaza. Kada me je naljutio komentarom, rešio je da se iskupi palačinkama. Šetali smo dva sata i promenili tri autobusa, pre no što smo pronašli otvorenu palačinkarnicu.

Jednom sam mu rekla da sa nekim najviše volim da se tuširam i da pored njega zaspim. Tuširanje može, odgovorio je, ali spavanje nikako. Ne mogu da prebrojim jutra u kojima smo se budila u njegovom krevetu. Tuširanje smo ostavili za poslednje jutro, tik pred iseljenje. Posle sam sušila kosu u donjem vešu, a on je pokušavao da zapamti svaki delić mog tela. Posle je obrijao bradu koju sam volela, a ja sam pokušavala da zapamtim svaki tren našeg poslednjeg jutra.

Hteo je da me povredi poslednjim rečima – da je sve bilo samo seks. Tako ću ga zamrzeti i lakše zaboraviti, mislio je džentlmen pod maskom grubog frajera. Otišao je znajući da nije uspeo da me slaže. Nadala sam se da barem sebe jeste.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s